Επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία, ανάγλυφο και UV.

Η χρυσοτυπία και τα ανάγλυφα τμήματα είναι από τα πιο εξεζητημένα “φινιρίσματα” για επαγγελματικές κάρτες τα οποία με σωστό σχεδιασμό μπορούν να δώσουν εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα.

σύνθεση που έχει αριστερά μια επαγγελματική κάρτα σε χαρτί craft με μπρονζέ χρυσοτυπία και δεξιά λεπτομέρεια της ίδιας κάρτας

Επαγγελματικές κάρτες με χρυσά και ασημί στοιχεία.

σύνθεση που έχει αριστερά μια επαγγελματική κάρτα σε μαύρο χαρτί με χρυσοτυπία και δεξιά λεπτομέρεια της ίδιας κάρτας

Η διαδικασία, γνωστή και ως χρυσοτυπία, μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε στις κάρτες μεταλλικά στοιχεία, όπως γράμματα και σχέδια) ώστε να επικοινωνήσουν καλύτερα τα επαγγέλματα που χρειάζεται να αναδείξουν την πολυτέλεια των εγχειρημάτων τους.

σύνθεση που έχει αριστερά μια επαγγελματική κάρτα σε μαύρο χαρτί με ασημοτυπία και δεξιά λεπτομέρεια της ίδιας κάρτας

Κατά τη χρυσοτυπία εφαρμόζουμε, με χρήση ειδικών καλουπιών, μεταλλικά τμήματα που έρχονται σε όμορφη αντίθεση με το χαρτί της επαγγελματικής κάρτας και δημιουργούν την επιθυμία στον πελάτη σας να την κρατήσει για πάντα.

χρωματολόγιο για τις κάρτες με χρυσοτυπία

Διαθέτουμε ποικιλία μεταλλικών χρωμάτων για να χρησιμοποιήσετε στις χρυσοτυπίες σας.

Συνδυάστε τα με την ποικιλία ειδικών χαρτιών του Copy Cat και φτιάξτε μια κάρτα που θα γίνει θέμα συζήτησης.

Επαγγελματικές κάρτες ανάγλυφες και letterpress.

επαγγελματική κάρτα με letterpress δεξιά και εκτύπωση αριστερά

Το ανάγλυφο (όταν τμήμα του χαρτιού εξέχει από την επιφάνεια της κάρτας) και το letterpress (όταν το σχήμα εισέρχεται στην επιφάνεια της κάρτας, τυπωμένο ή μη) είναι τεχνικές σχεδιασμού και εκτύπωσης όπου εκτός από την όραση συμπεριλαμβάνουμε στην παρουσίαση και την αίσθηση της αφής.

Η εφαρμογή γίνεται πάλι με ειδικά καλούπια τα οποία εφαρμόζονται με πίεση στο χαρτί και αναλαμβάνουν να το παραμορφώσουν στα σημεία που έχουμε επιλέξει.

Κοντινή όψη τμήματος επαγγελματικής κάρτας με letterpress

Η εμφάνιση της κάρτας αντικατοπτρίζει τη προσοχή, τη φροντίδα και τη τεχνική που χρειάστηκαν για την δημιουργία.
Κατ’ επέκταση η κάρτα αντιπροσωπεύει επάξια την ποιότητα των υπηρεσιών του επιτηδευματία.

Κάρτες με τοπικό UV

Τοπικό UV λέμε την διαδικασία κατά την οποία διάφορα τμήματα της κάρτας έχουν διαφορετικό είδος επιφάνειάς π.χ. μια κάρτα με επιφάνεια matte στην οποία σε διάφορα σημεία η επιφάνεια γίνεται gloss.

Μαύρη κάρτα ματ με τοπικό UV που γυαλίζει στα τμήματα που έχει εφαρμοστεί.

Το οπτικό αποτέλεσμα μας επιτρέπει να εστιάσουμε εύκολα την προσοχή του αναγνώστη στα σημεία που θέλουμε και ταυτόχρονα να παρουσιάσουμε μια ιδιαίτερη κάρτα που θα τραβήξει το βλέμμα.

Το τοπικό UV ενδείκνυται για κάρτες που έχουν matte πλαστικοποίηση καθώς η επιφάνεια βοηθάει να αναδειχτεί καλύτερα το εφέ.