Επαγγελματικές κάρτες κάθε είδους

Οι επαγγελματικές κάρτες και κατ’επέκταση η πρώτη επαφή και εντύπωση που θα δώσει ο επαγγελματίας είναι αναμφίβολα από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για την ομαλή εξέλιξη μιας επικερδούς συνεργασίας ή πελατειακής σχέσης.

Στο Copy Cat θα βρείτε άμεσες και οικονομικές λύσεις για την εκτύπωση της επαγγελματικής σας κάρτας σε πληθώρα μορφών ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη για το επιτήδευμά σας.

Σύνθεση με πέντε επαγγελματικές κάρτες σε διάφορα ζωντανά χρώματα.

– Θα εκτυπώσουμε άμεσα τις κάρτες σας από τα αρχεία που θα μας φέρετε.
– Θα σχεδιάσουμε άμεσα και άρτια τις επαγγελματικές κάρτες που φανταστήκατε.
– Έμπειροι σχεδιαστές θα σας συμβουλέψουν και θα σας κατευθύνουν σε κάρτες που θα ταιριάζουν και θα αναδεικνύουν το επάγγελμά σας.

Απλές επαγγελματικές κάρτες

Φωτογραφία με ένα μικρό πάκο επαγγελματικές κάρτες σε χαρτί velvet 300

Εκτυπωμένες σε χοντρό χαρτί velvet 300 γραμμαρίων, σε μία ή δύο όψεις και με άμεση παράδοση.

Το είδος της εκτύπωσης ενδείκνυται για κάρτες που έχουν υπόβαθρο με εικόνες ή περιεχόμενο με πολλά χρώματα καθώς η ποιότητα εκτύπωσης είναι φωτογραφικού επιπέδου.

Παρά την χαμηλή τους τιμή, η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και η δυνατότητα να εκτυπώσετε μόλις 100 τεμάχια θα σας προσφέρουν μια γρήγορη και αξιοπρεπή λύση.

Πλαστικοποίηση matte

Η πλαστικοποίηση είναι το πιο συνηθισμένο φινίρισμα για τις επαγγελματικές κάρτες που έχουν πολλά χρώματα καθώς προσφέρει προστασία και δίνει επιπλέον πάχος στην κάρτα.

φωτογραφία που δείχνει τη διαδικασία πλαστικοποίησης σε επαγγελματικές κάρτες

Η πλαστικοποίηση προσδίδει μία “satin” υφή που είναι ευχάριστη στο άγγιγμα χωρίς να γίνεται αντιληπτή σαν πρόσθετη επιφάνεια.

Η κάρτα αποκτάει αναβαθμισμένη εμφάνιση και ποιότητα ενώ η διαφορά κόστους είναι αμελητέα.

Επαγγελματικές κάρτες σε ειδικά χαρτιά πολυτελείας

Φωτογραφία κοντινή από στοιχισμένα ειδικά χαρτιά πολυτελείας

Σε πολλά επαγγέλματα και λειτουργήματα που έχουν πιο τυπικό χαρακτήρα (π.χ. δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, σύμβουλοι, δικαστικοί, καθηγητές κλπ) είθισται να αποφεύγουμε την εικαστική φλυαρία εικόνων και χρωμάτων.

Αντί αυτού, χρησιμοποιούμε λιτό σχεδιασμό καθαρής και ευανάγνωστης τυπογραφίας εκτυπωμένης σε κομψό χαρτί ώστε να αναδείξουμε ταυτόχρονα την σοβαρότητα αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών του επαγγελματία – λειτουργού.

Φωτογραφία γυναίκας ντυμένης με ταγιέρ που μας δείχνει την λιτά σχεδιασμένη επαγγελματική της κάρτα

Στο Copy Cat διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα, επιλεγμένα χαρτιά πολυτελείας για να εκτυπώσουμε άμεσα τις κάρτες σας.

Υπάρχουν επίσης εκτενή δειγματολόγια όπου κατόπιν παραγγελίας θα προμηθευτούμε για εσάς το χαρτί που θα ταιριάξει και θα αναδείξει σωστά το επιτήδευμά σας.

Κάρτες με τοπικό UV

Τοπικό UV λέμε την διαδικασία κατά την οποία διάφορα τμήματα της κάρτας έχουν διαφορετικό είδος επιφάνειάς π.χ. μια κάρτα με επιφάνεια matte στην οποία σε διάφορα σημεία η επιφάνεια γίνεται gloss.

Μαύρη κάρτα ματ με τοπικό UV που γυαλίζει στα τμήματα που έχει εφαρμοστεί.

Το οπτικό αποτέλεσμα μας επιτρέπει να εστιάσουμε εύκολα την προσοχή του αναγνώστη στα σημεία που θέλουμε και ταυτόχρονα να παρουσιάσουμε μια ιδιαίτερη κάρτα που θα τραβήξει το βλέμμα.

Το τοπικό UV ενδείκνυται για κάρτες που έχουν matte πλαστικοποίηση καθώς η επιφάνεια βοηθάει να αναδειχτεί καλύτερα το εφέ.