Μεταλλικές επαγγελματικές κάρτες και κάρτες σε σχήματα.

Στο Copy Cat διαθέτουμε τις πιο ιδιαίτερες επαγγελματικές κάρτες καθώς μπορεί να γίνει εκτύπωση σε μεταλλικές κάρτες ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε άμεσα κάρτες σε ότι σχήμα θέλετε.

Επαγγελματικές κάρτες σε σχήματα

Μία πρωτότυπη κάρτα που θα αναδείξει τις υπηρεσίες κάθε επαγγελματία και θα συζητηθεί από τους συνεργάτες και τους πελάτες του.

Επαγγελματική κάρτα σε σχήμα λουλούδι με φόντο ένα ανθοπωλείο

Οι κάρτες εκτυπώνονται ψηφιακά σε χαρτί velvet 300γρ με φωτογραφική απόδοση , κατόπιν πλαστικοποιούνται με φιλμ πλαστικοποίησης matte και τέλος περνάνε από κοπτικό cnc όπου και αποκτούν το τελικό σχήμα τους.

αριστερά οι δύο όψεις μιας επαγγελματικής κάρτας σε σχήμα γάτας και δεξιά σε σχήμα μαργαρίτας

Η διαδικασία μας επιτρέπει να φτιάχνουμε κάρτες με σχήματα ακόμα και σε μικρές ποσότητες που ξεκινάνε από τις 100 κάρτες.

τρεις επαγγελματικές κάρτες κομμένες, η αριστερά σε σχήμα καπέλου σεφ, η κεντρική σε σχήμα ποδηλάτου και η δεξιά σε ακαθόριστο σχήμα

Το παιχνιδιάρικο σχήμα θα εστιάσει εύκολα την προσοχή του αποδέκτη στο αντικείμενο εργασίας του επαγγελματία και θα αναδείξει τα δημιουργικά προσόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Μεταλλικές επαγγελματικές κάρτες

Το μέγεθος της κάρτας είναι 50mm x 75mm (σαν μια πιστωτική κάρτα) με στρογγυλεμένες γωνίες και πρόκειται για αλουμίνιο των 0,5 χιλιοστών.

μεταλλική επαγγελματική κάρτα μπλε πορτοκαλί με το σήμα του copy cat

Η εκτύπωση είναι ανεξίτηλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πιο αντίξοες συνθήκες επεκτείνοντας τις χρήσεις της κάρτας πέραν της επαγγελματικής.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σαν ID tags, μπορούν να τρυπηθούν και να γίνουν μπρελόκ ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ετικέτες σε κάποια συσκευασία περιωπής.

Μεταλλικές επαγγελματικές κάρτες ασημί

μεταλλική επαγγελματική κάρτα σε απόχρωση ασημί

Οι μεταλλικές κάρτες απόχρωσης ασημί – μεταλλικό θα αναδείξουν εξαιρετικά τα χρώματα, το περιεχόμενο ή τις όποιες φωτογραφίες της κάρτας σας.

τμήμα μεταλλικής επαγγελματικής κάρτας σε διάφορα χρώματα που δείχνει πως γυαλίζουν

Ότι χρώμα εκτυπώνεται στη κάρτα παίρνει και αυτό τη μεταλλική της υφή όπως επίσης και την ανάλογη ανακλαστικότητα.
Το αποτέλεσμα είναι πως το μέταλλο της κάρτας φαίνεται να έχει ενσωματωμένο το χρώμα χωρίς κάποια επιπλέον επιφάνεια.

Μεταλλικές επαγγελματικές κάρτες χρυσές

Αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας σε επαγγελματικές κάρτες και στοχεύουν κυρίως τα επαγγέλματα που μπορούν να τις υποστηρίξουν, όπως αργυροχρυσοχόοι, κοσμηματοπωλεία και ενεχυροδανειστήρια.

μεταλλική επαγγελματική κάρτα σε απόχρωση χρυσό

Οι χρυσές κάρτες εκτυπώνονται συνήθως μονόχρωμα ή σε λίγα χρώματα καθώς και λόγω της χρυσής τους επιφάνειας δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά τις χρωματικές αποχρώσεις μιας και όλα παίρνουν απόχρωση χρυσαφί.

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.