Αυτοκόλλητες ετικέτες προϊόντων – εκτύπωση και σχεδιασμός

σύνθεση με τρία προϊόντα που έχουν εκτυπωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες βινυλίου, ένα βάζο μαρμελάδας, ένα μπουκάλι κρασί και μία συσκευασία κεραλοιφής

Αυτοκόλλητες ετικέτες που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα του προϊόντος σας και θα το βοηθήσουν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Εκμεταλευτείτε την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης που προσφέρουμε για να δώσετε συνοχή και αναγνωρισιμότητα στα προϊόντα σας.

Εκτύπωση σε αυτοκόλλητες ετικέτες βινυλίου

Οι πλαστικές αυτοκόλλητες ετικέτες βινυλίου αποτελούν ιδανική λύση σε περιπτώσεις που χρειάζεται αντοχή σε υγρασία ή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

ετικέτες βινυλίου σε διάφορα χρώματα και κομμένες σε ιδιαίτερο σχήμα για γλυκά κουταλιού

Ενδείκνυνται για προϊόντα που αποθηκεύονται σε ψυγεία ή καταψύκτες, για καλλυντικά που συχνά περιέχουν λιπαρές ουσίες καθώς και για μπουκάλια λαδιού ή κρασιού.

ετικέτα μελιού σε βάζα με μέλι δίπλα από κερήθρες

Στο CopyCat μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμα και λίγα τεμάχια ώστε να δειγματίσετε τα προϊόντα σας καθώς τα δείγματα θα έχουν την ίδια ποιότητα με τις τελικές σας ετικέτες.

Ο δειγματισμός σε ετικέτες βινυλίου ή διάφανου βινυλίου συνήθως γίνεται σε μία εργάσιμη

Περιμετρική κοπή σε διάφορα σχήματα

Μπορείτε να βάλετε στα προϊόντα σας αυτοκόλλητες ετικέτες σε διάφορα σχήματα και να πετύχετε ακόμη καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα ή να μετατρέψετε την ετικέτα σας σε λειτουργικό τμήμα της συσκευασίας, π.χ. μια ετικέτα μελιού που θα είναι ταυτόχρονα και ταινία ασφαλείας.

καρτουνίστικοι χαρακτήρες εκτυπωμένοι σε αυτοκόλλητο κομμένο στο σχήμα τους

Στις αυτοκόλλητες ετικέτες βινυλίου μπορεί να εφαρμοστεί πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη αντοχή και προστασία

αριστερά: πλαστικοποιημένη ετικέτα βινυλίου κολλημένη στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, δεξιά: αυτοκόλλητο κομμένο με λογότυπο και κολλημένο στο πλαϊνό τμήμα μηχανής honda nc

Η πλαστικοποίηση και η προστασία που προσφέρει διευρύνει τις χρήσεις των αυτοκόλλητων που μπορούν πια να εφαρμοστούν άφοβα σε οχήματα, αυτοκίνητα ή μηχανές.

Εκτύπωση σε διάφανες αυτοκόλλητες ετικέτες

διάφανη ετικέτα κολλημένη σε μικρό μπουκαλάκι με αιθέριο έλαιο δίπλα από βότανα

Οι διάφανες ετικέτες έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των ετικετών βινυλίου με τη διαφορά πως το ίδιο το υλικό είναι διαφανές. Χρησιμοποιούνται σε ανοιχτόχρωμες ή διαφανείς συσκευασίες με ανοιχτόχρωμο περιεχόμενο προσφέροντας ιδιαίτερη εμφάνιση.

Εκτύπωση χάρτινης αυτοκόλλητης ετικέτας

Οι χάρτινες αυτοκόλλητες ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν απροβλημάτιστα σε προϊόντα που δεν εκτίθενται – αποθηκεύονται σε αντίξοες συνθήκες.

διάφορες χάρτινες αυτοκόλλητε ετικέτες με λογότυπα εταιριών

Η ευκολία κατασκευής κάνει τα χάρτινα αυτοκόλλητα ιδανικά για δειγματισμό συσκευασίας ενώ η χαμηλή τιμή τους προσφέρεται για μικρές παραγωγές ή προϊόντα που χρειάζονται μειωμένο κόστος συσκευασίας.

Παρέχουμε πλήρης υπηρεσίες σχεδιασμού των ετικετών σας, περάστε από το δημιουργικό μας τμήμα όπου οι σχεδιαστές του CopyCat θα σας συμβουλέψουν και θα σας κατευθύνουν ώστε να προωθήσετε ανταγωνιστικά το προϊόν σας ενώ θα φροντίσουν το αποτέλεσμα της εκτύπωσης των αυτοκόλλητων ετικετών σας να είναι πάντα άρτιο.